SKRIVET: 2015-11-23, kl 17:08:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snö och löpning

Snön och kylan e här! Dock ska det tydligen bli plusgrader imorgon... Va verkligen inte alls beredd på att det skulle komma snö och bli kallt eftersom det varit så varmt hela hösten, men sen pang så blev det vinter!
 
Egentligen stod de poledance på schemat idag, men var så himla sugen på ett löppass så åkte iväg till gymmet istället och siktade in mig på 5 km på löpbandet. Och klarade det på 29 minuter!! Kändes skitbra!
 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2015-11-18, kl 17:33:57 | PUBLICERAT I: Träning

Konditionsträning

Har fått någon sträckning eller nått i höften och hade väldigt ont igår, så att köra det vanliga tisdags-benpasset gick inte riktigt. Istället blev det en halvtimme på crosstrainern och lite biceps/triceps efteråt. Funkade bra de också!
 
 
 
 

SKRIVET: 2015-11-14, kl 21:12:52 | PUBLICERAT I: Träning

Fylld träningskalender

En uppföljning av min träning från september och oktober. Såhär blev min träningskalender fylld! Känns ganska bra tycker jag ;)
 
 
 

SKRIVET: 2015-11-11, kl 12:41:08 | PUBLICERAT I: Träning

Poledance-träning

En ledig dag som denna vad passar då bättre än lite poldedance träning. En halvtimme stretching följt av försökt till cross knee realse och gemini. Bestämde mig för att idag vad dagen då jag skulle klara av dessa tricks, och det gjorde jag! Sån underbar känsla när man klarar något man aldrig klarat förut, yeaay!
 
 
 
 

SKRIVET: 2015-11-03, kl 14:07:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halloween

Äntligen är tentorna avklarade och man kan återgå till någon slags vardag igen. 
 
I helgen hade vi besök av min mamma och lillebror, vilket var riktigt roligt. Vi var bland annat ute och åt på restaurang, var på badhuset (de hade halloween-tema!), och firade lite halloween hemma med sprindeltårta, pumpor och skräckfilm!
 
Oxilé med pepparsås och pommes
 
Läskiga pumpor
 
Kladdkaka med glasyr