SKRIVET: 2010-07-31, kl 18:48:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snälla? x)

Just ätit en halv pizza, för den som undrar x)

Har varit borta heela dagen idag. Åkte vid 1 till typ Ljungskile och kollade på hästen =) och kan ju inte säga annat än att jag älskar henne =D *Happyface ggr 100!* Helt perfekt =) maxad C-ponny, New Forest, jättesnäll och trevlig. Och hon är utbildad så det går ju att tävla lite =) och ja, vet inte vad jag ska säga, hon verkar helt perfekt och jag vill helst hämta henne nu! haha x) Men... Pappa är ju lite tveksam, fast han verkar ganska medgörlig, för han tyckte också om hästen =) Och så har jag ju ingen stallplats än, och ja.. så imorgon blir det kanske till att leta billig stallplats, så att pappa kan bestämma sig? =)

Iaf, förutom att kolla på en underbar häst, så åkte vi och hälsade på Morbror Åke och kollade på hans nya lilla kissekatt. uuuuurguullig =) Han och pappa satt och snackade i över 2 timmar, sen åkte vi och köpte dagens middag ;)

Har ingen bild på sötis ponnyn Arina, så det får blir en gammal bild på Lady när hon va liiten =)<3

SKRIVET: 2010-07-30, kl 19:23:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Linnea vill ha en häst (A)

Har precis skrivit ut, ja ett aaaannntaaaal sidor från Tävlingreglementet, TR, (inom ridning om någon inte skulle fatta det xP) =) så nu har jag något att göra x)
Tog grönt kort i år på ridlägret, och jag vill tävla (eller bara rida), hehe, men har ju ingen häst att rida för tillfället.. =(
Men imorgon ska jag och pappa åka och kolla på en C-ponny, som en tjej vill ha ut på foder. Pappa är lite tveksam och vill ju helst inte, haha, men vi får väl se va som händer xP 



Linnea saknar sin Isaich <3

SKRIVET: 2010-07-30, kl 18:04:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Att göra när det regnar x)

Åhh det var riktigt mysigt med ett bad. Varmt, skönt vatten, släckt och värmeljus runt kanten och en ny bok, kan det bli bättre? =) Börjat läsa boken Karriär och Köksbesvär av Sopihe Kinsella (en sommargåva från ICA flygfyren, hehe xP) och den verkar riktigt bra faktiskt men har bara läst 2 kapitel än så länge x)

SKRIVET: 2010-07-30, kl 16:29:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen freedag =)

usch fy och blä som det regnar.. =( Som tur va fick vi lite lätta inomhus-uppgifter att jobba med idag så tiden på jobbet gick relativt fort.
Och blev väldigt förvånad när jag skulle åka hem, och min moppe faktiskt startade! xD hehe den brukar aaalltid krångla när det regnar, och nu hade den stått ute hela dagen i spöregnet. Fast att pappa köpte nytt batteri gjorde nog susen ^^ Fast den går väldigt dåligt nu... Hackar och håller på och motorn är dålig så jag blev tvungen att uppför backen imorse, med gasen i botten?! xP men förmodligen blir det inlämning till verkstan nästa vecka =)

Haha och när jag kom hem såg jag en tjej i köket och ba; Hm, Wtf?! De där e ju inte Emma...
Hade totalt glömt bort att Emmas kompis från Norrtälje kom hit idag, Elsa  =) Men sen såg jag ju att de va hon, och kom på hur dum jag va som hade glömt de, hehe x)

Ska nog ta en dusch nu, väldigt sugen på att ta ett bad istället så vi får väl se ^^

SKRIVET: 2010-07-29, kl 19:21:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just nu spelas: Love The Way You Lie =)

Har suttit här nu i säkert 2-3 timmar och filat på en ny header, men eftersom jag inte är så bra på det än så måste den finslipas myycket mer, och det orkar jag inte med nu x)

Hm, jaa.. är helt slut i huvudet, och ändå har jag ätit 2 kexchoklad idag för att få upp blodsockernivån (jag åkte faktiskt til Konsum bara för att köpa det, vad tjock jag är, haha xP) Men snart blire mat, så då kanske man blir lite piggare =)

Har ingen aning om vad jag ska göra nu..?

SKRIVET: 2010-07-29, kl 15:25:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm thinking of you...

..all the time.
Please take my minds away, because I just can't take it anymore. 
Thinking of you makes me go crazy, because I know that I can't be yours.
All I want is to be with you and be the one for you.
All I want is to be in your arms and never let you go.
How am I suppose to live without you, when you are one of the things I live for?

SKRIVET: 2010-07-28, kl 19:42:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

This is today =)

Jobbat idag såklart =) Börjar komma in i det nu, och är inte jättetrött när jag kommer hem längre (Y)

Så idag blev det hem, proppa i sig de sista chokladbollarna, hoppa in i duschen, fixa sig och vid 4 åkte jag och Emma ner till Fjordfestivalen. Jag ville kolla när min kompis Ida sjöng, men tror jag missade det (om hon inte banga vill säga xP) Men de va andra människor som anmält sig och sjöng, lite småkul att se människor som inte brukar uppträda gör det. Kan väl inte säga att det gick perfekt alla gånger, men det var ganska underhållande x)
efter det gick vi runt lite på stan och kolla i affärer, och jag köpte en väska =D Har velat ha det såååå länge, så nu e jag glad =)

Bilder:

Nya väskan =)


Dagens outfit


Ursöta och ursmå kaninbebisar på Emaus:


För den som undrar ska jag nu fixa naglarna (A) =)

SKRIVET: 2010-07-27, kl 20:16:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Musiktips?! =)

Snälla överös mig med musiktips! =D Kommer snart tröttna på låtarna som jag lyssnar på xP

pix på mina choclatebaallls, hihi xP



Fanns inte så många kvar att fota (xP), men visst ser dom goooa ut? (A)...



... För det var dom iaf =)

SKRIVET: 2010-07-27, kl 16:34:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ännu en dag =P

Slutade tidigare idag, woho xP  för att vi bara fick en halvtimmes lunch, och för att det i princip inte fanns något att göra =) Känns som om jag inte gör någonting, utan bara driver omkring där, men egentligen gör jag ju det, bara att det e lite segt..
Jag är helt slut, men endå inte haha x)

det första jag gjorde när jag kom hem, var att kasta lite boll med Lady. Sen blev jag sååå suugen på chokladbollar när jag såg havregrynspaketet, så det gjorde jag =D

Nu ska jag gå ner och vara lite social, och chilla lite i solen kanske? =)

SKRIVET: 2010-07-26, kl 20:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

JoBbaT =P

Äntligen hemma! =)
Jobbat idag då, från 8-15, på Emaus Lantgård. så idag har man iaf tjänat ihop lite pengar ;)
Dagen var ganska chill faktiskt, behövde inte göra så mycket. Va en till tjej där, Ida, som jag kände igen från Västerskolan, woho =D vi softade och gjorde sakerna i vår egna takt (vilket för övrigt personalen där verkade tycka var ganska snabbt, hehe)

Pappa har också fixat med min moppe heela dagen! snäll som han e =) för imorse när jag skulle åka iväg (det regnade typ hela natten) så funkade den inte, och pappa fick köra mig... Så nu funkar iaf bensinmätaren och lite nya lampor e fixade, wohoo =D

Sen åkte vi till farfar, för pappa skulle klippa gräset och lite bastu hann vi med också. Riktigt nice =D

Nu ska jag bara chiiiillla galet ;)



Sam på Emaus, förra året =P

SKRIVET: 2010-07-25, kl 22:05:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

My last day in freedom!?

(hihi ookej lite överdriven rubrik xD)

Sitter och lyssnar musik. Har nu fastnat för Overdrive - Ola. Kan inte hjälpa det men diggar låten myycket. Man bara fastnar, haha x)

Kalaset, eller ja "kalaset", hos Johanna bestod av pizza (mmh), småleka lite och (nästan) gigantiska chokladbollar =D 

Imorgon blir det jobb.. vet inte riktigt om jag ser fram emot det eller inte. lite både och kanske. Blir kul att göra något, mindre kul: jag måste gå upp typ halv 7 :( plus att det ska regna flera dagar denna veckan...

Aja, nu ska jag gå ner och ta en kvällsmacka med te (börjar kännas som ett beroende, för jag är sugen på det vaarje kväll xP) Sen blir det en kvällstur med voven :)

SKRIVET: 2010-07-25, kl 11:23:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

. . .

Usch, det regnar.. -.-*
Kalas hos syssling Johanna idag :) så om någon timme blir det iväg till torp för att köpa present (A)
och jaa, regnet öser ner =(


Linnea & Johanna
Foto:Emma

SKRIVET: 2010-07-24, kl 23:47:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nattliga promenader =) (Y)

Kom precis in från en  kvällsrunda med Lady =) Var bara tvungen att säga hur mycket jag tycker om det. Att promenera när det är mörkt, tyst och lungt. Inga människor ute.
Och jag gillar ju att gå i allmänhet, men på kvällen/natten är det som bäst (om man fortfarande kan se xP). Jag tänker på alla som ligger och sover, på de som inte sover. Men mest av allt njuter jag bara av tystnaden och det känns som om det bara är jag och Lady i hela världen... =)

SKRIVET: 2010-07-24, kl 20:38:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Everyday I think of you...

Äntligen funkar min data igen! =D
Jo, den var extreeemt seeg, kom typ inte in på någonting alls på internet. och ändå har pappa uppdaterat till typ suupersnabbt internet. Men nix, Linnea får istället damp på hur segt det går... Så jag lade i från mig datan några dagar, för pappa skulle rensa den och ominstallera allt. Och nu är det gjort, och datan funkar priiima *Happyface* =D

Igår sov Johanna här, och Emma fixade mig och vi tog lite foton, tihii x)

Snackade precis med min älskade Lisa också <333
Saknar henne så otroligt mycket, kommer bli så ensamt i skolan utan henne.. hennes underbara humor oxh negativitet x) kan någon berätta för mig hur jag ska överleva..?

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, för sen ville Emma fixa mitt hår (får se hur det blir, hihi xP )

bilderna är tagna av Emma (emmatretton.blogg.se)






SKRIVET: 2010-07-21, kl 17:49:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag 21 juli

Idag blev det Torp med syrran =) hittade först ingenting (som vanligt...) men tillslut åkte jag därifrån med 3 t-shirts från GinaTricot, en klännig från Bikbok, trosor från HM och örhängen från Kappahl.
Åkte moppe dit gjorde vi faktiskt också, och de var riiktigt skööönt, eftersom det var steekhettt ute då. Är varmt nu med, men molnen ger lite svalka =P 
De var såå kuul att köra moppe igen. Vill verkligen göra det mer, men blir ju inget av det när man är själv och inte har nånstans att åka... Men nästa vecka blir det väl ändring på det, för då är det jobb som gäller. Usch känner inte alls för det, men pengar är ju alltid välkommet och vad gör man inte för att få lite extra på kontot (även om det gäller att gå upp tidigt i 3 veckor) x)










SKRIVET: 2010-07-19, kl 18:40:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Here comes some pix from last week =D


en tur till Lysekil och Havets Hus ;)







 



Älskade syster <3


Vallerö =)




SKRIVET: 2010-07-19, kl 16:33:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klar med designen..?

Hehe, ja hyfsat i alla fall. Thanks for all the help, sis =)
Var ju första gången jag gjorde, så klaga inte x) (eller gör det om ni vill, hihi)

Igår blev det kladdkaka, men fick lite dåligt samvete av allt socker som man fått i sig under veckan så cyklade på motionscykeln 10 min igår, och 15 idag. Situps och lite armövningar blev det också  *Känner mig duktig*

Idag känns det som om ingenting har blivit gjort. Vi åkte till stan en stund, och checkade lite i pappas favoritbutik Clas Ohlson. Lite småsaker blev köpta och en darttavla med extra pilar =) Lite småskoj sådär, när man inte har något annat för sig ;)

Juste skulle lägga ut bilder igår, men pappa håller på och pillar med internet, så det gick inte så bra så får försöka idag igen xP





SKRIVET: 2010-07-18, kl 19:41:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det Allra Första Inlägget =)

Hej alla människor därute =)
Nu är det så att jag med har skaffat blogg.se , så istället för http://linnea.raatikainen.se hänger jag här ;)

Idag åkte min kära Anna hem. Inge vidare kul alls... Nu blev rummet vääldigt mycket större, tommare och tystare. Men vi har iaf haft roligt under våran tid tillsammans och vi hoppas på mer av det, även om det inte blir förrän senare i år. (Usch det där lät verkligen hemskt) Jag får väl försöka tänka på alla minnen istället för att tänka framåt på min ensamma framtid, vilket jag så ofta lyckas med. Att det ska vara så krångligt att börja gymnasiet xP
Nä, ska väl sluta deppa nu va ;) långt kvar tills skolan börjar och jag har ju precis haft en underbar vecka med min bästa vän =D

Dagen idag? Jo, den började med att vi alla körde Anna till Göteborg och hon hoppade på tåget. Sen hem igen och då blev det chill framför Tvn, hamburgare till lunch och ut en stund med voven och kasta boll. Sen dess har jag suttit här vid datan och försökt få en någorlunda header (och tjatat en aning om hjälp från Emma) x)

Nu ville Emma ha kladdkaka, så får väl gå ner och se om man kan få det gjort ;) (fast först blir det uppladdning av biiilder)