SKRIVET: 2013-10-19, kl 15:32:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fixar och donar + en god smoothie :)

Har haft besök av Richards pappa som bla hjälpte till att hänga upp lite tavlor. Väldigt fint vart de ;)
Idag har vi även hunnit med en promenad, och nu blir det lite lunch i form av en smoothie :)

Smoothie:
1 banan
1 dl creme fraiche
1/2 dl mjölk
lite hallon
lite blåbär
(efter träning brukar jag ha i lite proteinpulver också)

Mixa ihop allt med stavmixer, så blir det smaskens ;)





SKRIVET: 2013-10-17, kl 20:35:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

5,7 km och det känns sjukt bra! =D

Ja som rubriken antyder, så sprang jag 5,7 km idag! Så fasligt snabbt gick det kanske inte, men sprang gjorde jag hela tiden. Måste bara ge mig själv lite beröm för detta då jag tycker att det var en fantastisk insats. Har inte sprungit så långt sen typ förrförra våren. Hade verkligen inte planerat att springa hela rundan, men det kändes som om jag kunnat fortsätta springa för evigt ^^ Sån himla härlig känsla! ;)
 
Dagen idag har i övrigt gått till ganska mycket plugg. Gick upp tidigt och pluggade inför datavetenskapstentan, och vid kl. 10 blev det matte-föreläsning samt 2 timmars matteövning. Känns som en vettig dag =)
Nu kanske man förtjänar att få mysa lite med pojkvännen framför tvn <3
 
 
 
 

SKRIVET: 2013-10-08, kl 14:59:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Livet fortsätter =)

Längesen de vart nått inlägg nu, men blir lätt så när man inte har någon lättillgänglig datorsladd till mobilen så man kan få in några bilder till datorn.. Men nu så ;)
 
Vi lever ett bra liv här i Karlstad, jag och Richard =D Roligt och intressant att plugga, tycker jag. Trivs väldigt bra i lägenheten, och idag har snickarna äääntligen vart här och fixat lite grejer, så nu blir det förhoppningsvis ännu bättre ;)
Dagen har hittills bestått av ett studiebesök på IT-företaget Tieto, vilket var intressant och ganska roligt, samt rapportskrivning om besökt i några timmar, mindre roligt... Men nu är det gjort, och jag kan sätta mig och läsa ett kapitel i "Datavetenskaps"-boken... ;) Men först blir det lite mellis och lägga in alla bestick osv i de nya lådorna =D