SKRIVET: 2013-06-28, kl 12:20:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag lite gladare och håret lite kortare ;)

Kom precis hem från gymmet och det känns riktigt bra! =D Lyckades faktiskt ta mig upp i hyfsad tid idag, 20 i 9 tror jag klockan var när jag vakna. Så nu är det väl nästan lunchtime för mig. Får nog bli en sväng till stallet också innan jag åker iväg för att jobba kväll senare.
 
Igår hade jag och Richard 8 månader, så jag försökte mig på att göra en fin romantisk middag. Och jag trooor att jag lyckades lite, gott blev det iallafall. Smördegsinbakad fläskfilé med baconfyllning, gorgonzolasås och klyftpotatis. Och vi avrundade kvällen med lite vin och choklad <3
Klippt håret hann jag också med att göra igår, så nu är det väl en 7 cm kortare, skönt med lite oslitna toppar och ett otrassligt hår ;)
 
 Oojaa avklippt hår...!
 

SKRIVET: 2013-06-26, kl 15:08:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tar det lagom lungt =)

Njuter av att vara ledig, med detta regn.. Fick sova läänge idag iallafall, wiihi! Och förmiddagen gick åt till att inte göra mycket alls. Men nu har jag vart och gymmat, och förhoppningsvis biffat till några muskler ;) Ökade faktiskt vikten på två av övningarna vilket kändes riktigt bra! Hade väl tänkt att rida idag också men får se hur det blir med den biten eftersom det regnar så. Dock är man ju vattentät så finns väl inga undanflykter.. ;)
 
 
 

SKRIVET: 2013-06-22, kl 22:24:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Med inslag av lite regn =)

Hade en mysig midsommar igår ute i stugan med god mat, god tårta och trevligt sällskap! =D Blev inte så jättemycket bildtagning men..
 
Idag satt jag och Richard och kollade möbler på blocket och lyckades fynda till oss ett fint skrivbord från gbg. Så roadtrip till Göteborg har vi hunnit med idag ;) Nu är det bara ett matbord som fattas! Tror vi kanske ska försöka ta en sväng ut till Ikea imorgon och handla in smågrejer till lägenheten, om vi fortfarande är taggade för att spendera massa pengar imorgon när vi vaknar vill säga =) 
En lugn joggingtur har jag hunnit med såhär på kvällen, samt prata en bra stund med min älskade vän Anna på skype! =) <3
 

SKRIVET: 2013-06-20, kl 22:54:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

En varm dag i juni =)

Ledig dag och den spenderas med ett antal timmar framför tvn med Vampire Diaries på ;) Jag har också hunnit med att fixa bromsarna på min cykel då jag insåg sist jag cyklade att bromsklossarna låg emot hjulet, lagom jobbigt vart det att cykla så asså.. -.-* En liten snabbtvätt fick sig cykeln också =D
 
När Richard kom från jobbet blev det en sväng till stallet för att fylla vatten till hästarna, och vi passade på att tvätta hunden undertiden, så hon blev någorlunda ren =)
Kvällen spenderades också med ett dopp i Richards pool, handla mat till midsommar (som för övrigt spenderas ute i stugan) samt äta Ballerina Kladdkaka doppade i mjölk ;)
 
Nu sover min älskling så sött här bredvid mig, så vi säger väl god natt ;) <3
 
Snyggingar ;)
 

SKRIVET: 2013-06-18, kl 19:33:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första dagen på jobbet =)

Japp, första dagen på jobbet idag. Gick dock enbart bredvid ordinarie personal, men kändes riktigt bra. Känns roligt att vara tillbaka och kände en bra stämning. Blir skönt också att inte bara sitta hemma och vara uttråkad.
Träffade Bisrat på bussen hem också så blev lite tjejsnack en stund.
Sitter i sängen nu och halvtittar på Family Guy, medan Richard lagar mat <3
Imorgon blir det till att jobba kväll, skönt med lite sovmorgon =)
 
 

SKRIVET: 2013-06-10, kl 09:29:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarloov! Wohoo =D

Har en vecka ledigt innan jag börjar jobba (Hemtjänsten i Henån i år igen) vilket känns väldigt sköönt. Älsklingen börjar jobba redan idag så jag gick upp med honom tidigt i morse. Så nu har  jag hunnit med en promenad med voven och en sväng på gymmet. Har börjat med ett gymprogram nu som jag ska försöka följa 3 dagar i veckan och får se om jag kan hålla de... Det går ut på att göra basövningar som stärker hela kroppen, och att man gör få repetitioner med tung vikt, samt ökar vikten typ varje gång. De olika passen körs varann gång och idag blev det pass A för mig =)
Sitter i sängen nu med en proteinsmoothie och sen ska jag stääda hela huset tänkte jag =D
 
 
 
 

SKRIVET: 2013-06-09, kl 16:22:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studenten! =D

Nu har studentveckan kommit till sitt slut, och här kommer lite fina bilder! Har verkligen haft en jättebra vecka med mina underbara vänner med mycket roligheter!! =D
Måste också bara säga att jag kommer sakna alla väldigt mycket, och tack för dessa fina år vi haft tillsammans <3
Nu är gymnasiet avklarat och vi blickar vidare framåt i livet mot Karlstad och studier på universitet =D
 
Champangefrukost!
 
 
 
 
Älskade kaffemaskin! (Från lillasyster)
 
 
Utgåååång på Trägåååårn! HeHe
 
 
Avslutningsvis, en bild på min snygging <3