SKRIVET: 2015-08-29, kl 14:30:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ovven e på ;)

Nollningen är i gång. Detta året är jag inte med officiellt men igår blev det en liten sväng förbi Såpa-brännbollen inne i stan för att sedan avsluta på Bunkern =) 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2015-08-28, kl 16:25:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Freedag

Skola, shopping och mys i soffan med min pluttis idag!
 
Skolan har börjat och känns väl sådär lagom roligt... Hade mycket hellre jobbat, men är väl bara att stå ut ett år till. Nu blir det hemmagjord pizza =D
 
 
 

SKRIVET: 2015-08-22, kl 18:13:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varmt och soligt!

8 km löpning innan frukost men framför allt innan värmen, check! Var superhärligt med en lugn långtur sådär på morgonen, vid 8-9 tiden, innan de flesta gått upp och innan solen hunnit värma upp luften för mycket. 
 
Sedan blev det frukost i form av äggröra med räkor och ost, mums!
 
Idag var det också folkrace här i Karlstad så vi åkte och kolla några timmar. Var sjukt varmt!
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2015-08-19, kl 20:45:00 | PUBLICERAT I: Recept

Superenkel hallon- och mangosorbet

Har "kommit på" världens enklaste glass! Var så sugen på nått glassigt, men fanns ingen glass hemma... Så slängde ihop något med det som fanns.
 
Hallon- och mangosorbet

1 dl frysta hallon
1 dl fryst mango
mjölk eller grädde 
 
Lägg hallon och mango i en bunke, häll över en skvätt mjölk (½ dl kanske) och mixa. Tillsätt sedan mer mjölk om det behövs för att få rätt konsistens. Färdigt!
 
Jag använde en matberedare med s-kniv men vanlig stavmixer fungerar nog också. 
 
 
 

SKRIVET: 2015-08-19, kl 17:31:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka till verkligheten

Imorgon blir det hem till Karlstad igen efter en härlig sommar på västkusten! Längtar efter att få komma hem till sin egna lägenhet med sin egna saker, äta sin egna mat och lägga sina saker på sin egna förbestämda plats, hehe. Nej men har verkligen haft en underbar sommar, även fast jag jobbat rätt mycket. Vi har faktiskt hunnit med en del äventyr ändå. 
 
Det som känns trist med Karlstad är att skolan börjar. Är inte alls taggad, överhuvudtaget... Och att man haft så trevligt med alla människor här på västkusten och att man ska lämna dom och komma tillbaka till ingenting. 
 
Något som jag ÄR taggad inför är iaf att få komma tillbaka till gymmet!! Har saknat stenhård styrketräning med tunga knäböj! 
 
Det känns så bra när man börjar bli överens med sin kropp, att man kan känna sig stolt och tänka "det där är faktiskt jag". Och så börjar jag känna! =D