SKRIVET: 2012-01-03, kl 12:01:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Do not think at all

Har vart uppe i stallet en sväng nu på morgonen och ridit i paddocken. Dock var nog ponnyn min trött, för hon orkade inte hålla på så länge... Men ganska bra gick de väl ändå =)

Sen har jag bara tagit de lugnt, mockat och fixat i stallet utan att stressa ett dugg, och det är så skönt. Blir ju lätt så att man stressar på vardagarna för att hinna med allt, och sen fortsätter det liksom att hålla i sig som en vana... Men nu har jag ju bestämt mig att tänka mindre på tiden och jag känner att de redan börjar kännas lite bättre =)

Senare idag blir det körlektion, vill bara uppdatera att jag faktiskt börjar komma nånvart. Känns så braa, snart har man kanske, förhoppningsvis körkort! =D Har väl ett antal lektioner kvar, men nu börjar man känna att man kan och att det är nära ;)

SKRIVET: 2012-01-01, kl 20:13:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

början på de nya året =)

Hade en mysig och lugn nyårskväll hemma med pappa och älskade pojkvännen, och lillasyster hade fullt upp med kompisarna utanför ;)
Vi var ute i stugan på dagen och bastade, och tog årets sista dopp i havet för den gången, var ju riktigt sviiiinkallt vill jag ju bara påstå =P

Första dagen på de nya året har gått åt till att gå till stallet med voven, och ge lunch till hästarna, tittat på tv bl.a. skidor, och nu bär de snart av till Oscar =)

Har inte riktigt satt något nyårslöfte direkt, satsar väl bara på att minska på dagarna då man känner sig sorgsen, för att känna mer glädje istället. Sen kanske man försöker träna liter oftare, slappna av lite mer...



pappas födelsedagstårta  O:)