SKRIVET: 2012-11-14, kl 16:49:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Högskola..?

Fick hem några av högskolekatalogerna jag beställde förra veckan. KTH och Chalmers. Börjar ju närma sig att söka högskola nu. Vet verkligen inte alls vad jag vill söka, är så himla svårt. Känner ingen direkt känsla av "Det här vill jag gå!". Känns som att det inte finns något roligt program att läsa någonstans? Känns inte som det finns något som jag verkligen vill utbilda mig till heller. Men vi får väl se vart jag hamnar ;)
 
Fysiktentan är avklarad och nu blir det ledighet i 4 dagar framöver! =D
Dagens ridtur är avklarad, tror jag ska försöka städa upp lite här hemma och sen om jag hinner/orkar kanske ta en joggingtur =)
 
 

SKRIVET: 2012-11-13, kl 23:21:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig idaaag! =D

Dagen spenderades med Richard och försök till fysikplugg. Gick väl sådär kan jag väl säga, istället gjorde vi våfflor till frukost, åkte en sväng för att inviga nyöppnade Rusta och kollade tapeter på Colorama m.m. 
 

Mina gullisar <3  ^^
 
Mmmmmm..... =D
 
Fysikplugg på inte så hög nivå.. =)
 

SKRIVET: 2012-11-12, kl 22:40:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggning på hög nivå.. ;)

Upptagen med att plugga förfullt om dagarna. Nu är det tentavecka som gäller, men med endast ett prov kvar nu känns det rätt okej.
 
Igår blev det råplugg inför kemiprovet idag, som för övrigt nog gick ganska okej. Det blev också något slags Farsdag-firande med hallonkaka-bakning och matlagning med Richard. Tycker vi lyckades väldigt bra, för gott blev det iaf =D
 
Efter kemiprovet idag blev det till att åka och gymma med Bisrat, så en liten gnutta mer vältränad kanske man har blivit nu också ;) Sen har em spenderats med lite chill och mycket fysikplugg.
 
Glada tjejer på Ullared, en dag på höstlovet! ;)